Advertisement

Φωτιά Χαλκιδική Τωρα - 51m1k1voqdhigm : Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη βουρβουρού χαλκιδικής.

Φωτιά Χαλκιδική Τωρα - 51m1k1voqdhigm : Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη βουρβουρού χαλκιδικής.. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο δεύτερο πόδι χαλκιδικής, στο δήμο σιθωνίας, κοντά στην παραλία της τριστινίκας. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. 1:36 μμ κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Αρχική » νεα » φωτια τωρα: 1:36 μμ κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση της σιθωνίας 03:00. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Fwtia Twra Sth Xalkidikh Eretikos Gr
Fwtia Twra Sth Xalkidikh Eretikos Gr from eretikos.gr
Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020. Νέα τρίτη φωτιά στη χαλκιδική. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 17:15 για φωτιά σε δασική έκταση και για την. 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54.

3:50 μμ πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. Κοινωνία πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή της σιθωνίας στη χαλκιδική. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη βουρβουρού χαλκιδικής. Φωτιά στη φούρκα (βιντεο) σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στην φούρκα της χαλκιδικής, η οποία ξέσπασε σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από κεραυνό. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση της σιθωνίας 03:00. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Φωτιά στην τορώνη χαλκιδικής (φωτο) συναγερμός στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής

Fwtia Twra Kai Trito Metwpo Sthn Xalkidikh Huli
Fwtia Twra Kai Trito Metwpo Sthn Xalkidikh Huli from cdn1.huli.gr
3:50 μμ πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. Μεγάλη φωτιά τωρα στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Φωτιά στην τορώνη χαλκιδικής (φωτο) συναγερμός στη χαλκιδική.

Νέα φωτιά τωρα στη χαλκιδική αυγούστου 12, 2021 όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του grtimes, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρβουνάς στη βουρβουρού της σιθωνίας. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση της σιθωνίας 03:00. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο δεύτερο πόδι χαλκιδικής, στο δήμο σιθωνίας, κοντά στην παραλία της τριστινίκας. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 17:15 για φωτιά σε δασική έκταση και για την. Φωτιά στην περιοχή της τορώνης. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής. 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μεγάλη φωτιά τωρα στη χαλκιδική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή της βουρβουρού, στη χαλκιδική.

Lqqjt55aiacyqm
Lqqjt55aiacyqm from www.tilestwra.com
Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο δεύτερο πόδι χαλκιδικής, στο δήμο σιθωνίας, κοντά στην παραλία της τριστινίκας. Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. 1:36 μμ κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Φωτιά τωρα στην χαλκιδική 4 αυγούστου 2021 • ώρα δημοσίευσης:

Φωτιά τωρα στη nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής 11 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020 4:39 μμ, παρασκευή 30 οκτ 2020. Μεγάλη φωτιά τωρα στη χαλκιδική. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση της σιθωνίας 03:00. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 17:15 για φωτιά σε δασική έκταση και για την. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. 1:36 μμ κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής.

Post a Comment

0 Comments